0

Нямате артикули в количката.

Омникод имуно

41.90 лв.

Изчистване

Допълнителна информация

Изберете разфасовка

30 капсули

Описание

Омникод Имуно е високоефективен препарат с натурални активни съставки за надеждна и балансирана подкрепа на имунната система. Препоръчва се прием преди началото и по време на зимния сезон, както и при необходимост от допълнителна защита на организма.
Ефективността на Омникод Имуно е осигурена от патентовани комплекси с клинично доказано действие – изключителния натурален комплекс Epicor®, иновативната биоактивна форма на витамин С – NutraC™, витамин D3 и цинк. Омникод Имуно се приема само по веднъж на ден и е подходящ за възрастни и деца над 12 години.

Няколко причини да изберете именно Омникод Имуно:

  • Поддържа естествената защита и устойчивост на организма.
  • Ефективен при необходимост от бързи резултати (първи симптоми на вирусна инфекция)
  • Съдържа патентовани натурални комплекси с клинично доказана ефективност.

Прочетете за действието на активните съставки в полето долу.

Начин на употреба

Приема се поне 4 седмици, а за оптимални резултати – 3 месеца. Препоръчителната дневна доза е 1 капсула. При необходимост може да се приемат по 2 капсули дневно за период от 5 до 7 дни, след което се продължава с 1 капсула на ден.

Активни съставки
  • Epicor® е високоефективен, безопасен, напълно естествен комплекс, получен чрез ферментация на Saccharomyces cerevisiae (хлебна мая). Осигурява изключителен състав от биоактивни метаболити – бетаглюкани, антиоксиданти, протеини, полизахариди, витамини, минерали и други хранителни вещества. Над 400 научни изследвания на Epicor®  доказват неговите директните и индиректни ползи за организма.

Най-важните от тях са:
– Epicor®  предизвиква бърз имунен отговор чрез значително увеличение на серумната антиоксидантна защита в рамките на 2 часа след прием;
– повишава защитата на телесните лигавици срещу проникване на бактерии;
– балансира имунния отговор при прояви на алергична реакция – хрема, задух, обрив, отоци;
– облекчава симптомите при поленова алергия;
– подобрява на здравето на храносмилателния тракт, който е от ключово значение за имунната система (пробиотична активност).

  • NutraC е усъвършенстван, високотехнологичен комплекс с различни форми на витамин С. Отличава се с бързо усвояване, по-добро задържане в организма, по-ниска загуба в урината и липса на храносмилателни проблеми след прием. Комбинира калциев и магнезиев аскорбат, както и треонична киселина, които играят важна роля за набавянето на достатъчно количество витамин С и неговото задържане в тялото.
  • Вит. D3: Важен фактор за имунитета. Липсата му се свързва с повишен риск от бактериални инфекции и хронични възпаления. Вит. D3 в Омникод Имуно е микрокапсулиран чрез технология, която го предпазва от разрушителното действие на светлината, стомашните киселини и други фактори. В резултат, той е в максимално висока бионаличност и с гарантирана ефективност.
  • Цинк: Основен микроелемент, участващ в различни важни клетъчни функции. Проучванията посочват, че недостигът на цинк има отрицателен ефект върху имунните функции и може да доведе до намалена устойчивост срещу инфекции. Този ефект може да се неутрализира чрез допълнителен прием на цинк.
Пълен състав

Epicor® (eстествен сух ферментат, получен от Saccharomyces cerevisiae), твърда желатинова капсула (желатин, оцветител: титаниев оксид), Nutra-C™ (L-аскорбинова киселина, калциев L-аскорбат, магнезиев L-аскорбат, калциев L-треонат), цинк глюконат, антислепващи агенти (магнезиеви соли на мастни киселини, талк, силициев двуокис), холикалциферол гранули (модифицирано нишесте, витамин D3), сукроза, средноверижни триглицериди, антиоксидант: богат на токоферол екстракт).

Оценете този продукт

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Достигнат рейтинг: / 5. Гласувания:

Бъдете първият, който ще оцени тази статия.

Оставете мнението си за този продукт:

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван

За Бионат
Методи на плащане
Абонирайте се за нашия бюлетин
и вземете 10% отстъпка за първа поръчка
Не, благодаря