Омникод имуно За деца
Омникод имуно За деца
Устойчивост. Защита. Имунитет. За деца над 1 г.

Омникод Имуно за деца е високоефективен препарат с натурални активни съставки за надеждна и балансирана подкрепа на детската имунната система. Препоръчва се прием преди началото и по време на зимния сезон, както и при необходимост от допълнителна защита на организма. Препаратът се приема лесно от децата, тъй като е в течна форма и с приятен плодов вкус. Подходящ е за деца над 1 г.
Ефективността на Омникод Имуно за деца е осигурена от патентовани комплекси с клинично доказано действие - изключителния натурален комплекс
 Epicor® и иновативната биоактивна форма на витамин С - Nutra-C. Няколко причини да го изберете:

- Поддържа естествената защита и устойчивост на организма.
- Ефективен при необходимост от бързи резултати (първи симптоми на вирусна инфекция)
- Съдържа патентовани натурални комплекси с клинично доказана ефективност.


Активните съставки:

Epicor® е високоефективен, безопасен, напълно естествен комплекс, получен чрез ферментация на Saccharomyces cerevisiae (хлебна мая). Осигурява изключителен състав от биоактивни метаболити – бетаглюкани, антиоксиданти, протеини, полизахариди, витамини, минерали и други хранителни вещества. Над 400 научни изследвания на  Epicor®  доказват неговите директните и индиректни ползи за организма.

Най-важните от тях са:
-
Epicor®  предизвиква бърз имунен отговор чрез значително увеличение на серумната антиоксидантна защита в рамките на 2 часа след прием;
- повишава защитата на телесните лигавици срещу проникване на бактерии;
- балансира имунния отговор при прояви на алергична реакция – хрема, задух, обрив, отоци;
- облекчава симптомите при поленова алергия;
- подобрява на здравето на храносмилателния тракт, който е от ключово значение за имунната система (пробиотична активност).

Nutra-C е усъвършенстван, високотехнологичен комплекс с различни форми на витамин С. Отличава се с бързо усвояване, по-добро задържане в организма, по-ниска загуба в урината и липса на храносмилателни проблеми след прием. Комбинира калциев и магнезиев аскорбат, както и треонична киселина, които играят важна роля за набавянето на достатъчно количество витамин С и неговото задържане в тялото.

 

Опаковка:120 мл
Направете запитване за продукта
Всички полета са задължителни за попълване!
Начин на употреба
  1. Прием един път на ден - директно или разтворен в подходяща течност в продължение на поне 4 седмици, при необходимост – 3 месеца.
    За деца на 1-3 години – 5 мл.
    За деца на 3-6 години – 7.5 мл.
    За деца над 6 години – 10 мл.

Пълен състав
вода, Epicor® (естествен сух ферментат, получен от Saccharomyces cerevisiae), Nutra-C™ (L-аскорбинова киселина, калциев L-аскорбат, магнезиев L-аскорбат, калциев L-треонат), овкусител: горски плодове; сгъстител – ксантанова гума, консервант: калиев сорбат.

Търсете в аптеките, дрогериите и козметичните магазини