Урикод
Урикод
Кодът на здравия уринарен тракт

Съдейства за прочистване и защита на пикочните пътища
Поддържа нормалната функция на уринарния тракт


Урикод е хранителна добавка, която допринася за здравето на уринарния тракт – пикочния канал, пикочния мехур, уретерите и бъбреците.
За възрастни и деца над 12 г.


Защо да изберете Урикод?
Формулата на препарата съдържа доказано работещи активни съставки в комбинация и концентрация без аналог на пазара.
• D-маноза: натурален монозахарид, който се намира в някои плодове, например ябълки и боровинки. Тя почти не се усвоява от човешкото тяло, може да се използва от диабетици и функционира като незаменима част от естествения процес за прочистване на организма. D-манозата е незаменима за устойчивостта на уринарния тракт срещу различни причинители на инфекции – тя пречи на бактериите Е.Coli (основният причинител на уроинфекции) да се прикрепят към лигавицата на пикочните пътища. По този начин те лесно се отстраняват по време на уриниране.
• Cran d’Or®: висококонцентриран патентован екстракт от плодове на американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon), известна с многобройните си ползи за човешкото здраве. Изключително ценена е способността й да поддържа нормалната функция на уринарния тракт, което се дължи основно на проантоцианидини (PAC). Дневната доза Урикод (едно саше) осигурява 36 mg проантоцианидини – количеството, необходимо за постигане на ефективно въздействие, при това в стабилизирана форма с висока бионаличност и прецизност при дозирането.
• Витамин D3: Важен фактор от имунната защита на организма. Поддържа неговата устойчивост срещу бактериални инфекции, включително тези на уринарния тракт.

Опаковка:30 x 3g
Направете запитване за продукта
Всички полета са задължителни за попълване!
Активни съставки
  • Витамин Д3 (холекалциферол)
  • Д-маноза
  • Cran d’Or®
Начин на употреба
  1. Опаковка, дозировка, начин на приложение:
    Урикод съдържа 30 сашета с разтворим прах за приготвяне на напитка. Препоръчителната дневна доза е 1 саше. Съдържанието се разтваря във вода и се изпива. Може да се приема по всяко време на деня, независимо от храненето. Продължителността на приложението е поне 4 седмици, а за оптимални резултати се препоръчва 3-месечен непрекъснат прием.
Пълен състав

Състав:
сукроза, Cran d’Or®, D-маноза, лимонена киселина (регулатор на киселинността), силициев двуокис (антислепващ агент), боровинка на прах (аромат), холекалциферол (вит. Д3)

 

Търсете в аптеките, дрогериите и козметичните магазини