Урикод Форте
Урикод Форте
Бързо и ефективно действие при първи симптоми

Със силата на 2000 mg D-маноза в 1 саше!

Урикод Форте е ефективен още при първи симптоми, съдейства за бързото прочистване на пикочните пътища и активно поддържа нормалната функция на уринарния тракт.

За възрастни и деца над 12 г.

Урикод Форте е хранителна добавка, която допринася за здравето на уринарния тракт – пикочния канал, пикочния мехур, уретерите и бъбреците.

 

Защо да изберете Урикод Форте?
Формулата на препарата съдържа доказано работещи активни съставки в комбинация и концентрация без аналог.


• D-маноза: натурален монозахарид, който се намира в някои плодове, например ябълки и боровинки. Тя почти не се усвоява от човешкото тяло, може да се използва от диабетици и функционира като незаменима част от естествения процес за прочистване на организма. D-манозата е незаменима за устойчивостта на уринарния тракт срещу различни причинители на инфекции – тя пречи на бактериите Е.Coli (основният причинител на уроинфекции) да се прикрепят към лигавицата на пикочните пътища. По този начин те лесно се отстраняват по време на уриниране.


• Cran-Max®: висококонцентриран патентован екстракт от плодове на американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon), известна с многобройните си ползи за човешкото здраве. Изключително ценена е способността й да поддържа нормалната функция на уринарния тракт, което се дължи основно на проантоцианидини (PAC). Дневната доза Урикод Форте (едно саше) осигурява 36 mg проантоцианидини – количеството, необходимо за постигане на ефективно въздействие, при това в стабилизирана форма с висока бионаличност и прецизност при дозирането.


• Витамин D3: Важен фактор от имунната защита на организма. Поддържа неговата устойчивост срещу бактериални инфекции, включително тези на уринарния тракт.

 

Опаковка:8 x 4g
Направете запитване за продукта
Всички полета са задължителни за попълване!
Активни съставки
  • Д-маноза
  • Витамин Д3 (холекалциферол)
  • Cran-Max®
Начин на употреба
  1. Опаковка, дозировка, начин на приложение:
    Урикод Форте съдържа 8 сашета с разтворим прах за приготвяне на напитка. Препоръчителната дневна доза е 1 саше. Съдържанието се разтваря във вода и се изпива. Може да се приема по всяко време на деня, независимо от храненето. За най-добри резултати може да се продължи до 3 седмици, а след това да се премине на препарата Урикод в продължение на 1-3 месеца.
Пълен състав
Състав:
D-Mаноза, сукроза, Cran-Max®, лимонена киселина (регулатор на киселинността), боровинка на прах (аромат), холекалциферол (вит. Д3)
Търсете в аптеките, дрогериите и козметичните магазини