Производители
Решения за
АкнеБелези с различен произходВируси и бактерииЕжедневна грижа за кожата на кракатаЕжедневна грижа за кожата на ръцетеЗа мазна и тънка косаЗа фина и тънка косаЗагрубяла кожа, напукани петиИзтощена, третирана косаКожа, която се нуждае от повече еластичностКожа, която се нуждае от подхранванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от стягане и повече еластичностКожа, която се нуждае от хидратацияКожата на тялотоКомбинирана кожаКосопадЛеки изгарянияНеправилна пигментацияНормална до мазна косаПоддържа нормалното зрениеПодути стъпалаПроблемна кожаПростуда, умораПърви симптоми на раздразнено гърлоПърхотРазширени вениСлънцезащитаСтавни болкиСтрииТретирана и изтощена косаУморена, стресирана кожаУморени крака и стъпалаФизическо претоварванеЦелулитЧувствителен скалпЧувствителна кожаЧувствителност към студа, студени крайници
Поредно участие на Бионат на Български фармацевтични дни
Виж в по-голям размер
15 Юли 2014
За осми пореден път тази година най-мащабното събитие във фармацевтичния бранш – Български фармацевтични дни събра над 1500 магистър-фармацевти от цялата страна. Форумът, запазена марка на Българския фармацевтичен съюз, традиционно се проведе в края на юни, когато е и професионалният празник на гилдията – Еньовден (24 юни). Тазгодишен домакин на събитието, със своята обаятелна и завладяваща атмосфера, беше Международен панаир Пловдив. В дните 21-22 юни под покрива на палата №6 в Панаирния град се събраха завиден брой магистър-фармацевти от цялата страна, водещи фармацевтични компании, производители, вносители, гости от чужбина, както и видни имена от академичната фармацевтична общност в България.
Бионат отново имаше честта и удоволствието да бъде част от този внушителен и престижен форум. Като дистрибутор на най-продаваните продукти в своята пазарна ниша, Бионат посрещна на щанда си дългогодишни лоялни партньори и сътрудници от цялата страна. Фирмата не пропусна възможността да получи обратна връзка от колегите фармацевти, които ежедневно комуникират с крайните потребители, и за своя голяма радост отново събра впечатляващ брой положителни отзиви и поощрителни слова. Срещата беше от полза и с оглед на някои новости около продуктите на Бионат, с които бяха запознати гостите на щанда.
Форуми като този потвърждават и налагат усещането, че името Бионат се свързва не само с доказано немско качество и традиции в производството, но и е синоним на коректност, професионализъм и грижа за клиента.