Производители
Решения за
ακμήπροβληματικό δέρμαАкнеБелези с различен произходВируси и бактерииЕжедневна грижа за кожата на кракатаЕжедневна грижа за кожата на ръцетеЗа мазна и тънка косаЗа фина и тънка косаЗагрубяла кожа, напукани петиИзтощена, третирана косаКожа, която се нуждае от повече еластичностКожа, която се нуждае от подхранванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от стягане и повече еластичностКожа, която се нуждае от хидратацияКожата на тялотоКомбинирана кожаКосопадЛеки изгарянияНеправилна пигментацияНормална до мазна косаПоддържа нормалното зрениеПодути стъпалаПроблемна кожаПростуда, умораПърви симптоми на раздразнено гърлоПърхотРазширени вениСлънцезащитаСтавни болкиСтрииТретирана и изтощена косаУморена, стресирана кожаУморени крака и стъпалаФизическо претоварванеЦелулитЧувствителен скалпЧувствителна кожаЧувствителност към студа, студени крайници
Надеждна защита от грип на места с повишен риск от инфекция
Виж в по-голям размер
31 Януари 2019

В разгара на грипния сезон сме. Тъй като инфекциите на горните дихателни пътища се разпространяват по въздушно-капков път, а повечето от нас прекарват по-голямата част от деня си в затворени пространства с други хора, стремглавото повишаване на разболелите се не е изненадващо. 

Кои са местата с повишен риск от инфекция?

Обществен транспорт: Всекидневно хиляди ученици и работещи използват градски транспорт, като в пиковите часове човекопотокът е изключително висок. Кихането и кашлянето – дори „дискретното“ (в шепа) в подобна среда е почти сигурна рецепта за заразяване на околните.

Учебни заведения: Болните ученици са постоянно явление, особено в долните класове, когато отсъствието на детето от училище би означавало важни пропуснати уроци и необходимост от почивен ден за родителя.

Магазини: Дългите опашки след края на работния ден са познати на всички ни. Неизбежно е да се намерят заболели – и сред клиентите, и сред обслужващия персонал.

Чакални: Чакането пред кабинета на лекаря е необходимо зло. Дори когато сме в ролята на придружители, рискуваме да се заразим от останалите пациенти.

При пътувания: Повечето хора се оплакват от здравен дискомфорт при пътуване и различни смущения. В сезона на вирусите рискът се увеличава.
На различни събития, например фирмени обучения и семинари, от които не се допуска отсъствие, или концерти, които чакаме от месеци и не искаме да пропуснем заради разболяване.

Какво да правим?

Най-добре, разбира се, би било въобще да не се разболяваме. Как да го постигнем обаче?

Често прилаган вариант е с имуностимулатори, които предвидливо сме започнали да приемаме още преди началото на грипния сезон. Само че в пиковия сезон на грипа често се налага и допълнителна подкрепа. Не бива да пропускаме и факта, че доста хора не могат да приемат имуностимулатори – например заради автоимунно заболяване, при което те са противопоказни.

И ето тук на помощ идва Медистус Антивирус. Медицинското изделие, произведено в Германия, е под формата на таблетки за смучене и предлага напълно натурална и надеждна защита. Действа превантивно или още при първата поява на характерните симптоми.С помощта на растителни полифеноли (мощни антиоксиданти) и гума арабика той изгражда здрава и стабилна механична бариера и така предотвратява навлизането на вируси и бактерии в телесните клетки и по-нататъшното им размножаване. Тъй като активните съставки са от напълно естествен (растителен) произход с клинично доказана висока ефективност и безопасност, Медистус Антивирус е подходящ и за най-деликатните групи пациенти – възрастните хора с крехко здраве, децата над 6 годинки, бременните и кърмещите жени. Продуктът не съдържа захар, глутен или лактоза и може да бъде употребяван от диабетици или от хора с алергии към тези съставки.

Медистус Антивирус поддържа естествената бариерна функция на лигавицата на устната кухина и фаринкса и облекчава кашлицата или сухата кашлица. Изцяло физическото му действие изключва развитие на резистентност към него или непоносимост от организма.

Добра идея е винаги да имате таблетка Медистус Антивирус под ръка, за да се защитите от вируси и бактерии – особено на местата с повишен риск от инфекция.