Производители
Решения за
АкнеБелези с различен произходВируси и бактерииЕжедневна грижа за кожата на кракатаЕжедневна грижа за кожата на ръцетеЗа мазна и тънка косаЗа фина и тънка косаЗагрубяла кожа, напукани петиИзтощена, третирана косаКожа, която се нуждае от повече еластичностКожа, която се нуждае от подхранванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от стягане и повече еластичностКожа, която се нуждае от хидратацияКожата на тялотоКомбинирана кожаКосопадЛеки изгарянияНеправилна пигментацияНормална до мазна косаПоддържа нормалното зрениеПодути стъпалаПроблемна кожаПростуда, умораПърви симптоми на раздразнено гърлоПърхотРазширени вениСлънцезащитаСлънцезащитаСтавни болкиСтрииТретирана и изтощена косаУморена, стресирана кожаУморени крака и стъпалаФизическо претоварванеЦелулитЧувствителен скалпЧувствителна кожаЧувствителност към студа, студени крайници
Имате ли вкъщи вазелин с невен?
Виж в по-голям размер
10 Юни 2014

Всички помним бабиното чудодейно кремче, забъркано от животинска мас и невен - пръв помощник при всякакви наранявания, изгаряния и охлузвания и незаменима част от домашната аптека. Сега старата формула се завръща отново, за да подсети за своята изпитана резултатност. От началото на май портфолиото на Бионат се разшири с още един артикул – вазелин с невен. Ефективността е двойно гарантирана благодарение на доказаните качества на основните съставки. Продуктът е идеален за онези, които предпочитат по-богата и мазна текстура. Вече няма нужда да приготвяме вълшебната смес в домашни условия – на помощ идват модерните козметични технологии.
Класическата сила на медицинския вазелин, създаден по стандартите на немската фармакопея, е съчетана с лековитостта на една от най-целебните билки. Невенът, емблематичен със своето противовъзпалително и антибактериално действие, се справя успешно с рани от различен произход, облекчава симптомите при кожни изгаряния, леки форми на псориазис и разширени вени. Вазелинът хидратира сухите и напукани кожни участъци и защитава кожата. Покрива я с ценен микрослой, който спира неблагоприятните влияния и позволява на екстракта от невен да действа в дълбочина, подпомагайки лечебния му потенциал. Задържа влагата при наранявания и предотвратява възникването на инфекции. Действа като бариера срещу водата, вятъра и бактериите. Новият вазелин с невен – традиционна ефективност, умножена по две!
Съчетание на традиция и съвременен професионализъм – това е новият вазелин с невен от серията Кройтерхоф. Търсете в опаковка от 100 мл в добрите аптеки. ASAM – гарантирано качество с доказан, немски произход. От 1963.