Производители
Решения за
АкнеБелези с различен произходВируси и бактерииЕжедневна грижа за кожата на кракатаЕжедневна грижа за кожата на ръцетеЗа мазна и тънка косаЗа фина и тънка косаЗагрубяла кожа, напукани петиИзтощена, третирана косаКожа, която се нуждае от повече еластичностКожа, която се нуждае от подхранванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от стягане и повече еластичностКожа, която се нуждае от хидратацияКожата на тялотоКомбинирана кожаКосопадЛеки изгарянияНеправилна пигментацияНормална до мазна косаПоддържа нормалното зрениеПодути стъпалаПроблемна кожаПростуда, умораПърви симптоми на раздразнено гърлоПърхотРазширени вениСлънцезащитаСлънцезащитаСтавни болкиСтрииТретирана и изтощена косаУморена, стресирана кожаУморени крака и стъпалаФизическо претоварванеЦелулитЧувствителен скалпЧувствителна кожаЧувствителност към студа, студени крайници
Бионат се представи на международното изложение InterCHARM 2012 в Киев, Украйна
Виж в по-голям размер
3 Октомври 2012

InterCHARM е най-значимото, най-мащабното и със сигурност - най-атрактивното събитие в козметичната и парфюмерийната индустрия на Украйна. Всяка есен десетки хиляди специалисти и търговци от всички краища на страната пристигат в украинската столица, за да се запознаят с нови продукти, технологии и тенденции в  бранша, да се срещнат със стари партньори и да открият нови, да участват в конференциите, модулите за обучения или шампионатите по фризьорско изкуство, маникюр и грим.

Тази година изложението се проведе от 20 до 22 септември 2012 на нов адрес - Международния изложбен център край река Днепър. Трите огромни палати приютиха 529 компании от 20 страни и приеха повече от 52 000 посетители. Тези цифри показват ръст от 7.7% в сравнение с миналата година и според организаторите категорично доказват не само растящия престиж на изложението, но и фактът, че здравето и красотата са успешен бизнес. Дори в условия на криза.

БИОНАТ беше сред изложителите на събитието като официален представител за Украйна на  ASAM GmbH. След многобройните си срещи и разговори с търговци и специалисти установихме, че огромна част от украинските потребители (дори непрофесионалисти) демонстрират внушителна компетентност в областта на козметичните продукти и са особено взискателни по отношение на техния състав. Ефективността е най-важна, разбира се, но тя трябва се постига с висок процент натурални съставки и то от растителен произход. Може би именно затова продуктите на немската компания привлякоха толкова посетители. По думите на Мария, една от новите ни познати в Украйна, със своя състав, предназначение, реномиран производител и достъпна цена козметиката на АСАМ би стояла чудесно във всяка украинска аптека.

Повече за събитието вижте тук: http://www.intercharm.kiev.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=3936&Itemid=79