Производители
Решения за
АкнеБелези с различен произходВируси и бактерииЕжедневна грижа за кожата на кракатаЕжедневна грижа за кожата на ръцетеЗа мазна и тънка косаЗа фина и тънка косаЗагрубяла кожа, напукани петиИзтощена, третирана косаКожа, която се нуждае от повече еластичностКожа, която се нуждае от подхранванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от стягане и повече еластичностКожа, която се нуждае от хидратацияКожата на тялотоКомбинирана кожаКосопадЛеки изгарянияНеправилна пигментацияНормална до мазна косаПоддържа нормалното зрениеПодути стъпалаПроблемна кожаПростуда, умораПърви симптоми на раздразнено гърлоПърхотРазширени вениСлънцезащитаСлънцезащитаСтавни болкиСтрииТретирана и изтощена косаУморена, стресирана кожаУморени крака и стъпалаФизическо претоварванеЦелулитЧувствителен скалпЧувствителна кожаЧувствителност към студа, студени крайници
БИОНАТ стана официален представител на M. Asam, Germany
Виж в по-голям размер
6 Ноември 2012

След повече от десетилетие изключително ползотворно и ефективно сътрудничество  с немската компания Asam GmbH., БИОНАТ прие предизвикателството да представя на българския пазар и луксозната козметична линия M.Asam – създадена, за да дарява красота от силата на гроздето. 

Звучи страхотно, нали? За Маркус Асам, син на основателите на компанията ASAM Ингрид и Ерих Асам, и неговата прекрасна съпруга Мириям красотата от грозде е голямото предизвикателство, собствената пътека в бизнеса, по която вървят с любов, отдаденост и огромно чувство за отговорност.

Уникални компоненти, извлечени от пулпа, люспите, семките и филизите на бяло и червено грозде, ценни екстракти и благородни масла от 100 % растителен произход, високоефективни патентовани комплекси,  уникални формулировки, иновативни технологии за капсулиране на активните съставки в микроперли, най-съвременните методи на производство на козметични продукти – това е само малка част от характеристиките на тази забележителна козметика. Безспорните и качества са високо оценени в Европа, САЩ и Канада.

За първи път БИОНАТ представи козметичната линия М. Asam на 23-тото издание на програмата „Моята аптека“, проведена от ЛИБРА ЕАД на 4-6 октомври 2012 г. в КК „Златни пясъци“.
Повече за М.Асам вижте тук:  http://www.bionat.bg/bg/m-asam/