Производители
Решения за
АкнеБелези с различен произходВируси и бактерииЕжедневна грижа за кожата на кракатаЕжедневна грижа за кожата на ръцетеЗа мазна и тънка косаЗа фина и тънка косаЗагрубяла кожа, напукани петиИзтощена, третирана косаКожа, която се нуждае от повече еластичностКожа, която се нуждае от подхранванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от стягане и повече еластичностКожа, която се нуждае от хидратацияКожата на тялотоКомбинирана кожаКосопадЛеки изгарянияНеправилна пигментацияНормална до мазна косаПоддържа нормалното зрениеПодути стъпалаПроблемна кожаПростуда, умораПърви симптоми на раздразнено гърлоПърхотРазширени вениСлънцезащитаСлънцезащитаСтавни болкиСтрииТретирана и изтощена косаУморена, стресирана кожаУморени крака и стъпалаФизическо претоварванеЦелулитЧувствителен скалпЧувствителна кожаЧувствителност към студа, студени крайници

Блог

Колко рано е твърде рано за антиейдж грижа?
Колко рано е твърде рано за антиейдж грижа?
5 Април 2019
Рано или късно всички се сдобиваме с тях: бръчките! Все пак таим надежда, че ще успеем да забавим появата им поне с мъничко, ако започнем с антиейдж козметика достатъчно рано. Веднага изниква въпросът: какво означава „достатъчно рано“?
Антицелулитна офанзива – план за действие
Антицелулитна офанзива – план за действие
28 Март 2019
В първата част на нашия план да прогоним целулита говорихме за трите най-важни оръжия в битката с него – достатъчния прием на вода, разнообразното хранене и усилията във фитнеса.
Ефективна грижа за проблемната кожа
Ефективна грижа за проблемната кожа
20 Март 2019
Обикновено се приема, че комбинираната, мазна, нечиста кожа и проявите на акне са проблем на подрастващите момчета и момичета. Но много хора в зряла възраст също се борят със свръхпроизводството на себум, с разширените, лесно запушващи се пори, с честата поява на пъпки и комедони (черни точки). Около 25% от мъжете и 50% от жените между 20 и 40-годишна възраст споделят, че са имали подобен проблем в сравнително дълъг период от живота си.
Три често срещани грешки, с които ядосваме кожата си
Три често срещани грешки, с които ядосваме кожата си
18 Март 2019
Всеки ден кожата ни се сблъсква с вредни влияния от околната среда, замърсявания, грим или грешки в нашата грижа за нея, които пречат на защитната й роля. В тази статия искаме да наблегнем именно на тях – навярно ги допускаме абсолютно несъзнателно, но кожата ни често ни се „отплаща“ за тях с неравности, зачервявания или пъпчици. Кои са трите най-често срещани грешки, които можем да избегнем лесно?
Как да осигурим комфорт за очите си при работа с компютър
Как да осигурим комфорт за очите си при работа с компютър
13 Март 2019
Във всяка статия, в която се говори за вредата на екраните върху очите, неизбежно се дава съветът да се ограничи времето пред тях. Това безспорно е логично решение, но за жалост трудно приложимо. Все повече от нас прекарват целия си работен ден на компютър, а често и заниманията вечер включват екрана на телевизора или дисплея на телефона. Затова решихме да подберем няколко реалистични предложения, с които може да осигурите комфорта на очите си при продължителна работа с електронни устройства и да запазите нормалното зрение в дългосрочен план.
1/10