Производители
Решения за
АкнеБелези с различен произходВируси и бактерииЕжедневна грижа за кожата на кракатаЕжедневна грижа за кожата на ръцетеЗа мазна и тънка косаЗа фина и тънка косаЗагрубяла кожа, напукани петиИзтощена, третирана косаКожа, която се нуждае от повече еластичностКожа, която се нуждае от подхранванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от стягане и повече еластичностКожа, която се нуждае от хидратацияКожата на тялотоКомбинирана кожаКосопадЛеки изгарянияНеправилна пигментацияНормална до мазна косаПоддържа нормалното зрениеПодути стъпалаПроблемна кожаПростуда, умораПърви симптоми на раздразнено гърлоПърхотРазширени вениСлънцезащитаСлънцезащитаСтавни болкиСтрииТретирана и изтощена косаУморена, стресирана кожаУморени крака и стъпалаФизическо претоварванеЦелулитЧувствителен скалпЧувствителна кожаЧувствителност към студа, студени крайници

Блог

Пролет идва, целулитът си отива!
Пролет идва, целулитът си отива!
15 Февруари 2019
С идването на пролетта все по-често се замисляме и за лятото, за дългите слънчеви дни, за коктейла на плажа или за трупането на бронзов тен край басейна. В тези картинки на пълно безгрижие често се прокрадват и разни вътрешни несигурности, които пречат на пълноценната наслада. За много от нас такава несигурност е омразният целулит. Добрата новина е, че все още имаме достатъчно време, за да вземем мерки – при това такива, които ще доведат до дългосрочен резултат и цялостно подобрение в начина ни на живот.
Как да се спасим от пърхота и косопада: мултифункционално решение
Как да се спасим от пърхота и косопада: мултифункционално решение
8 Февруари 2019
С наближаването на сезона на косопада започваме да посягаме към проверените във времето помощници. За съжаление обаче косопадът е не само сезонен, а все по-често е неприятен ежедневен проблем, с който се сблъскват и двата пола.
Надеждна защита от грип на места с повишен риск от инфекция
Надеждна защита от грип на места с повишен риск от инфекция
31 Януари 2019
В разгара на грипния сезон сме. Тъй като инфекциите на горните дихателни пътища се разпространяват по въздушно-капков път, а повечето от нас прекарват по-голямата част от деня си в затворени пространства с други хора, стремглавото повишаване на разболелите се не е изненадващо. 
За народната медицина с любов: Арниката
За народната медицина с любов: Арниката
28 Януари 2019
Арниката или Arnica montana, планинска арника, е дар от природата, който носи закачливия прякор „билката на планинарите“ напълно основателно – тя расте на надморска височина от 600 до 3000 метра! Първите сведения за лечебната сила на арниката датират от началото на 16-ти век. Тя се използва в традиционната медицина на народите от Централна Европа, Скандинавския полуостров, Карпатите, Сибир и Южноамериканските Алпи. Ценена е заради своето противъзпалително и болкоуспокояващо действие, способността си да намалява отоците, да стимулира кръвообращението, да лекува екземи и изгаряния.
Проблемите на зрялата кожа и как да противодействаме на времето
Проблемите на зрялата кожа и как да противодействаме на времето
17 Януари 2019
С напредването на годините неизменно се променяме – не само вътрешно под формата на богат житейски опит, но и външно.
1/8