Производители
Решения за
АкнеБелези с различен произходВируси и бактерииЕжедневна грижа за кожата на кракатаЕжедневна грижа за кожата на ръцетеЗа мазна и тънка косаЗа фина и тънка косаЗагрубяла кожа, напукани петиИзтощена, третирана косаКожа, която се нуждае от повече еластичностКожа, която се нуждае от подхранванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от стягане и повече еластичностКожа, която се нуждае от хидратацияКожата на тялотоКомбинирана кожаКосопадЛеки изгарянияНеправилна пигментацияНормална до мазна косаПоддържа нормалното зрениеПодути стъпалаПроблемна кожаПростуда, умораПърви симптоми на раздразнено гърлоПърхотРазширени вениСлънцезащитаСлънцезащитаСтавни болкиСтрииТретирана и изтощена косаУморена, стресирана кожаУморени крака и стъпалаФизическо претоварванеЦелулитЧувствителен скалпЧувствителна кожаЧувствителност към студа, студени крайници

Блог

Сухата, дехидратирана кожа обича урея
Сухата, дехидратирана кожа обича урея
21 Септември 2018
Преходът към студения сезон е вълнуващ, нали, дами? Постепенно заменяме целунатата от слънцето коса със сияйно шоколадово кафяво или наситено червено, „гримът без грим“ - с вамп червило, нежния летен маникюр в розово и коралово с вечното бургунди или елегантната „тъмна череша“.
Сякаш имаме възможността да изразим друга своя страна и да я покажем на околните!
Как да се чувстваме чудесно след тренировка
Как да се чувстваме чудесно след тренировка
18 Септември 2018
Успяхме! Тренировката за деня е изпълнена! А сега какво?

Според наблюдения на фитнес инструктори голяма част от трениращите напускат залата веднага след последното си упражнение. На следващия ден обаче пропускат посещение във фитнеса, на по-следващия също. Не е трудно да се досетим за причината – липсата на адекватна следтренировъчна грижа води до физически дискомфорт. Мускулната треска, схващанията на стави, възпаленията на сухожилия ни принуждават да пропуснем няколко тренировки, а когато се завърнем към тях, се оказваме обратно на изходно положение. Добрата новина е, че тези състояния са предотвратими до голяма степен и сега ще представим няколко варианта.
Макуларни каротеноиди - за очите, които обичате
Макуларни каротеноиди - за очите, които обичате
14 Септември 2018
В предишната ни статия по темата ви разказахме кои са макуларните каротеноиди, защо са ни силно необходими и как да си ги набавим.
Споменахме за двата основни фактора, които оформят нуждата от прием на хранителни добавки с лутеин и зеаксантин.
Да спечелим битката с косопада!
Да спечелим битката с косопада!
12 Септември 2018
Мили дами,
Наскоро писахме за летните предизвикателства, пред които са изправени косите ни, и предложихме решение.
За съжаление, с края на лятото идва и друг труден за косите ни период – ненавижданият есенен косопад!
Слънчевото цвете, или още веднъж за лечебната сила на НЕВЕНА
Слънчевото цвете, или още веднъж за лечебната сила на НЕВЕНА
22 Август 2018
Старогръцка легенда разказва за красива девойка, безнадеждно влюбена в бог Аполон. Всяка вечер по залез слънце тя отивала на полето с надежда да го види, но той никога не се появил. Нещастната любов убила момичето, а на мястото, където то очаквало своя любим, пораснало лековито растение с цветове, сякаш окъпани в залеза...
1/4