Производители
Решения за
АкнеБелези с различен произходВируси и бактерииЕжедневна грижа за кожата на кракатаЕжедневна грижа за кожата на ръцетеЗа мазна и тънка косаЗа фина и тънка косаЗагрубяла кожа, напукани петиИзтощена, третирана косаКожа, която се нуждае от повече еластичностКожа, която се нуждае от подхранванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от стягане и повече еластичностКожа, която се нуждае от хидратацияКожата на тялотоКомбинирана кожаКосопадЛеки изгарянияНеправилна пигментацияНормална до мазна косаПоддържа нормалното зрениеПодути стъпалаПроблемна кожаПростуда, умораПърви симптоми на раздразнено гърлоПърхотРазширени вениСлънцезащитаСлънцезащитаСтавни болкиСтрииТретирана и изтощена косаУморена, стресирана кожаУморени крака и стъпалаФизическо претоварванеЦелулитЧувствителен скалпЧувствителна кожаЧувствителност към студа, студени крайници

Блог

Vino Gold – идеално антиейдж решение за всеки тип кожа
Vino Gold – идеално антиейдж решение за всеки тип кожа
16 Октомври 2018
Антиейдж е една от най-експлоатираните козметични ниши. Знайни и незнайни призводители откриват нови и модерни съставки в битката с възрастта, маркетолози отправят гръмки обещания за вечна младост, а 25-годишните рекламни лица на антиейдж сериите се опитват да превърнат онези две бръчици в централния проблем в живота ви.
Как да защитим децата през грипния сезон?
Как да защитим децата през грипния сезон?
12 Октомври 2018
Октомври е. Септемврийската еуфория и заетост на първите учебни дни, закупуването на учебници, запознанството с новите учители отмина. На дневен ред се появяват обичайните тревоги – справянето с омразната математика, неизбежните конфликти, съвместяването на извънкласните дейности и, разбира се, най-важното – здравословното състояние на децата.
За тоника и вечната младост
За тоника и вечната младост
5 Октомври 2018
Мили дами,
днес ще си поговорим за една доста подценявана част в козметичния ритуал – тоника. Тоникът често е незаслужено пренебрегван заради погрешното схващане, че е завършващ почистването продукт, който е агресивен към кожата или я пресушава. Всъщност въпросът стои доста по-различно.
Екстракт от охлюви срещу белези и стрии – наистина ли?
Екстракт от охлюви срещу белези и стрии – наистина ли?
27 Септември 2018
През последните години тенденцията с употребата на охлювената слуз в козметиката набра скорост – в момента тази съставка е също толкова нормален компонент в крема или серума за лице колкото е и любимата хиалуронова киселина.
Сухата, дехидратирана кожа обича урея
Сухата, дехидратирана кожа обича урея
21 Септември 2018
Преходът към студения сезон е вълнуващ, нали, дами? Постепенно заменяме целунатата от слънцето коса със сияйно шоколадово кафяво или наситено червено, „гримът без грим“ - с вамп червило, нежния летен маникюр в розово и коралово с вечното бургунди или елегантната „тъмна череша“.
Сякаш имаме възможността да изразим друга своя страна и да я покажем на околните!
1/5