Производители
Решения за
ακμήπροβληματικό δέρμαАкнеБелези с различен произходВируси и бактерииЕжедневна грижа за кожата на кракатаЕжедневна грижа за кожата на ръцетеЗа мазна и тънка косаЗа фина и тънка косаЗагрубяла кожа, напукани петиИзтощена, третирана косаИнфекции на пикочните пътищаКожа без еластичностКожа с пигментни петнаКожа, която се нуждае от повече еластичностКожа, която се нуждае от подхранванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от почистванеКожа, която се нуждае от стягане и повече еластичностКожа, която се нуждае от хидратацияКожата на тялотоКомбинирана кожаКосопадЛеки изгарянияНеправилна пигментацияНормална до мазна косаПоддържа нормалното зрениеПодути стъпалаПроблемна кожаПростуда, умораПърви симптоми на раздразнено гърлоПърхотРазширени вениСлънцезащитаСтавни болкиСтрииТретирана и изтощена косаУморена, стресирана кожаУморени крака и стъпалаФизическо претоварванеЦелулитЧувствителен скалпЧувствителна кожаЧувствителност към студа, студени крайници

За Бионат

Кои сме ние?

Създадохме БИОНАТ през есента на 2003г.

Ако трябва накратко да опишем фирмената ни история, точните думи може би са: постепенен, плавен растеж. Това е най-важното доказателство за нашия малък ентусиазиран екип, че избраната посока на развитие е правилна.
Основна дейност на дружеството е внос и дистрибуция на билкова козметика. Вярваме, че взискателният и компетентен български потребител заслужава само наистина добри решения. Затова предлагаме продукти с висок процент натурални компоненти, с качество, гарантирано от реномиран производител, и разумни цени.

БИОНАТ ЕООД е официален представител за България и няколко европейски страни на ASAM GmbH., Германия

Наши партньори са всички големи дистрибутори на фармацевтични средства, както и много средни и малки фирми в бранша.

Мисия

БИОНАТ е надежден и уважаван доставчик на качествени и достъпни продукти за подобряване на здравето и самочувствието на хората.

Визия

Да израстваме в бизнеса, като разширим своето портфолио от продукти и услуги, да установим активно и постоянно присъствие на европейския пазар.

Ценности

Уважение към клиентите.
Етика и почтеност в бизнес отношенията.
Отборен дух, атмосфера на взаимно разбиране и окуражаване, професионално развитие и интелектуално израстване.