0

Нямате артикули в количката.

Ефективна естествена подкрепа на имунната система

Ако Вие или любимите Ви хора сте под въздействие на някой от следните фактори, такава подкрепа е силно наложителна:

• Редовни настинки, вирусни инфекции, понякога с усложнения, изискващи лечение с антибиотик
• Често боледуващи хора в обкръжението
• Лесна уморяемост, изтощение или раздразнение.
• Небалансирано хранене, недостатъчен сън.

Тези фактори затрудняват действието на имунната система и водят до небалансират отговор към патогените – намалена защита, хиперреакции като алергия или пък усложнения, налагащи лечение с антибиотици и последствията от това – резистентност, смущения в гастроинтестиналия тракт.

Изобилието от имуностимулатори, с които можем да помогнем на организма, в аптеките е огромно, затова и затрудненията пред избора са напълно обясними. В случай че търсите вариант да подкрепите имунната си система с високоефективен, напълно естествен и клинично доказан начин, със сигурност новият препарат Омникод Имуно заслужава Вашето доверие.

Той балансира естествената защита на организма и позволява да се избегнат неприятните усещания, свързани със сезонните инфекции и страничните действия на лекарствата. Действа укрепващо в дългосрочен план, но е ефективен и при необходимост от бързи резултати. Базиран е на отдавна проучени, многократно усъвършенствани и клинично изследвани натурални патентовани комплекси.

Активните съставки в Омникод Имуно:

• В основата на формулата е изключителният Epicor® – сух ферментат на мая за печене (Saccharomyces cerevisiae), изобилстващ на биоактивни метаболити – бетаглюкани, антиоксиданти, протеини, полизахариди, витамини, минерали и други хранителни вещества. Epicor® е преминал над 400 клинични изследвания, които доказват множество директни и индиректни ползи за организма. Ето някои от тях:

  • предизвиква бърз имунен отговор чрез значително увеличение на серумната антиоксидантна защита в рамките на 2 часа след прием;
  • повишава защитата на телесните лигавици срещу проникване на бактерии;
  • балансира имунния отговор при прояви на алергична реакция ;
  • облекчава симптомите при поленова алергия;
  • подобрява на здравето на храносмилателния тракт, което е от определящо значение за състоянието на имунната система.

Омникод Имуно включва и иновативния високотехнологичен комплекс Nutra-C™ – обогатени с метаболити, pH-неутрални форми на вит. С – калциев и магнезиев аскорбат, както и треонична киселина. Тези три молекули заедно играят важна роля за бионаличността на витамин С и подкрепят неговото действие. Nutra-C™ решава някои от проблемите, типично свързани с приема на витамин С – той има бързо усвояване, по-добро задържане в организма, по-ниска загуба в урината и не причинява храносмилателни неразположения след прием.

Витамин D участва в регулирането на автоимунната функция, предотвратяване на възпалителни реакции на тялото и автоимунни заболявания. Той има ролята на активатор на ранния имунен отговор, който зависи от така наречения вроден имунитет. Имунните клетки (например белите кръвни клетки неутрофили, макрофагите и естествените клетки убийци), които първи сигнализират за наличие на патогенни организми, имат рецептори за витамин D. Той се свързва с тях и стимулира отделянето на антимикробни пептиди. Достатъчната наличност на витамин D се свързва с по-малко инфекции на дихателните пътища и с повишена устойчивост срещу Ешерихия коли – основен причинител на инфекции на уринарния тракт.

Цинкът е основен микроелемент, който подкрепя имунните медиатори като хормона тимулин и производството на цитокини (вид „сигнални“ белтъчни молекули, които балансират силата на имунния отговор, например възпаление). Недостигът на цинк има отрицателен ефект върху имунните функции и може да доведе до намалена устойчивост срещу инфекции.

Всички активни съставки на Омникод Имуно са микрокапсулирани, което гарантира висока бионаличност и максимална ефективност на всяка доза. А дозата е само веднъж на ден.

За да отговори на нуждите на цялото семейство, Омникод Имуно се предлага в две форми – течност с приятен вкус за деца над 1 г. и капсули за възрастни и подрастващи над 12 г.

Ще ги намерите в аптеките и онлайн.

За Бионат
Методи на плащане