Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 60€

Безплатна доставка над 60 лв.

0

Нямате артикули в количката.

Надежна защита от грип на места с повишен риск от инфекция

В разгара на грипния сезон сме. Тъй като инфекциите на горните дихателни пътища се разпространяват по въздушно-капков път, а повечето от нас прекарват по-голямата част от деня си в затворени пространства с други хора, стремглавото повишаване на разболелите се не е изненадващо. 

Кои са местата с повишен риск от инфекция?

Обществен транспорт: Всекидневно хиляди ученици и работещи използват градски транспорт, като в пиковите часове човекопотокът е изключително висок. Кихането и кашлянето – дори „дискретното“ (в шепа) в подобна среда е почти сигурна рецепта за заразяване на околните.

Учебни заведения: Болните ученици са постоянно явление, особено в долните класове, когато отсъствието на детето от училище би означавало важни пропуснати уроци и необходимост от почивен ден за родителя.

Магазини: Дългите опашки след края на работния ден са познати на всички ни. Неизбежно е да се намерят заболели – и сред клиентите, и сред обслужващия персонал.

Чакални: Чакането пред кабинета на лекаря е необходимо зло. Дори когато сме в ролята на придружители, рискуваме да се заразим от останалите пациенти.

При пътувания: Повечето хора се оплакват от здравен дискомфорт при пътуване и различни смущения. В сезона на вирусите рискът се увеличава.
На различни събития, например фирмени обучения и семинари, от които не се допуска отсъствие, или концерти, които чакаме от месеци и не искаме да пропуснем заради разболяване.

Какво да правим?

Най-добре, разбира се, би било въобще да не се разболяваме. Как да го постигнем обаче?

Често прилаган вариант е с имуностимулатори, които предвидливо сме започнали да приемаме още преди началото на грипния сезон. Само че в пиковия сезон на грипа често се налага и допълнителна подкрепа. Не бива да пропускаме и факта, че доста хора не могат да приемат имуностимулатори – например заради автоимунно заболяване, при което те са противопоказни.

И ето тук на помощ идва Медистус Антивирус. Медицинското изделие, произведено в Германия, е под формата на таблетки за смучене и предлага напълно натурална и надеждна защита. Действа превантивно или още при първата поява на характерните симптоми.С помощта на растителни полифеноли (мощни антиоксиданти) и гума арабика той изгражда здрава и стабилна механична бариера и така предотвратява навлизането на вируси и бактерии в телесните клетки и по-нататъшното им размножаване. Тъй като активните съставки са от напълно естествен (растителен) произход с клинично доказана висока ефективност и безопасност, Медистус Антивирус е подходящ и за най-деликатните групи пациенти – възрастните хора с крехко здраве, децата над 6 годинки, бременните и кърмещите жени. Продуктът не съдържа захар, глутен или лактоза и може да бъде употребяван от диабетици или от хора с алергии към тези съставки.

Медистус Антивирус поддържа естествената бариерна функция на лигавицата на устната кухина и фаринкса и облекчава кашлицата или сухата кашлица. Изцяло физическото му действие изключва развитие на резистентност към него или непоносимост от организма.

Добра идея е винаги да имате таблетка Медистус Антивирус под ръка, за да се защитите от вируси и бактерии – особено на местата с повишен риск от инфекция.

За Бионат
Методи на плащане
Абонирайте се за нашия бюлетин
и вземете 10% отстъпка за първа поръчка
Не, благодаря