Δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 60€

Безплатна доставка над 60 лв.

0

Нямате артикули в количката.

Как да защитим децата през грипния сезон?

Октомври е. Септемврийската еуфория и заетост на първите учебни дни, закупуването на учебници, запознанството с новите учители отмина. На дневен ред се появяват обичайните тревоги – справянето с омразната математика, неизбежните конфликти, съвместяването на извънкласните дейности и, разбира се, най-важното – здравословното състояние на децата.

Тревогите са напълно оправдани. От една страна, не искаме любимите ни хора да страдат. От друга страна, разболяването на ученика винаги означава пропуснати уроци, наваксване у дома, скъпи посещения в аптеката и загуба на работно време за родителите.

Училището действително е идеална среда за развитие на всевъзможни вирусни и инфекциозни заболявания. При децата в предучилищна възраст положението е много сериозно – те страдат от „настинка“ между четири до осем пъти годишно. Респираторните инфекции категорично са най-разпространените заболявания в тази възраст.

За съжаление, в тези случаи често се прибягва до антибиотици, за да може болният „да се изправи на крака“ възможно най-бързо. Те обаче не са ефективни в много от случаите, защото действат срещу бактериите, докато повечето патогени всъщност са вируси.
Логичният въпрос е какво можем да направим, за да предпазим децата си.От миналата година на българския пазар съществува напълно натурално и доказано ефективно средство за защита на здравето на места с висок риск от инфекция.
 Медистус Антивирус е медицинско изделие под формата на таблетки за смучене. Той изгражда естествена защитна бариера върху устната и фарингеалната лигавица, като по този начин действа превантивно или възпира по-нататъшното разпространяване на вируси и бактерии. Изцяло физическото му действие изключва развитие на резистентност към него. Таблетките за смучене могат да се приемат винаги, когато детето се намира в среда с висок риск от инфекция – училище, обществения транспорт, празник с много приятели наоколо. Една до три таблетки на ден осигуряват добра защита, а три до шест таблетки на ден успешно противодействат на вече появили се признаци на разболяване като раздразнено гърло и суха кашлица.

Медистус Антивирус е напълно натурално средство. Екстрактът Kistosyn®100 е иновативна комбинация от растителни полифеноли с изключителни антиоксидантни свойства и гума арабика. Основната функция на полифенолите е да предпазват растенията от ултравиолетова радиация и агресивни патогени. Съществуват повече от 8000 полифенолни култури, с доказан противовъзпалителен, антиоксидантен и антиканцерогенен ефект. Гума арабика е широко използвана в традиционната медицина заради отличните си филмообразуващи и противовъзпалителни качества.

Попитайте Вашия лекар или фармацевт за повече информация и започнете грипния сезон с увереност, а не с притеснение!

За Бионат
Методи на плащане
Абонирайте се за нашия бюлетин
и вземете 10% отстъпка за първа поръчка
Не, благодаря