0

Нямате артикули в количката.

KRÄUTERHOF SPORT в твоята спортна чанта

Kräuterhof представя: Kräuterhof Sport!

Любимата марка билкови масажни гелове идва на помощ на активно спортуващите с новата линия Kräuterhof Sport, която прави тренировката по-ефективна и безопасна, а възстановяването след нея – бързо и приятно.

Иновативният Creatine-Caffeine complex съчетава любимите в спортната индустрия кофеин, креатин и таурин с билкови екстракти от традиционната медицина – арника, черен оман, дяволски нокът, червени лозови листа, камфор и ментол. Резултатът от този вълнуващ тандем са трите продукта от най-новата серия на немския бранд Kräuterhof – загряващ гел за подготовка на мускулите и ставите преди спорт, охлаждащ гел за възстановяване и облекчаване от схващания и ободряващ душ гел. Допълнително предимство е вграденият масажор, който оставя лепнещите ръце в миналото и превръща нанасянето в истински комфортно преживяване.


Kräuterhof Sport Gel Hot High Performance
Загряващ гел (за високи постижения)

Загряващият масажен гел подпомага мускулите и ставите, като ги загрява и подготвя за физическо натоварване. Гелът попива бързо и започва да действа след броени минути – така вероятността от контузия е намалена и спортът може да бъде практикуван без страх!

Масажният гел съдържа витализиращ кофеинов комплекс, екстракти от червени лозови листа, дяволски нокът, черен оман и арника. Комплексът Cell Active с таурин и сибирски женшен повишава издръжливостта и спортните постижения, а комбинацията от алантоин и пантенол хидратира и подхранва кожата.

Благодарение на практичния вграден масажор загряващият гел може да бъде нанесен дори в съблекалнята на фитнеса, на алеята за сутрешен джогинг или на ски пистата!


Kräuterhof Sport Gel Cool Energizer

Охлаждащ гел (възстановяващ, енергизиращ)

Охлаждащият масажен гел ускорява възстановителния процес след спорт, като отпуска напрегнатите мускули, тушира болките в ставите и схващанията в гърба, кръста и крайниците. Креатин-кофеиновият комплекс освежава и изпълва с енергия, а Cell-Boost Factor със зелени водорасли, хлорела и протеини от бяла лупина подпомага възстановяването.

За допълнителен охлаждащ ефект през лятото масажният гел може да бъде съхраняван в хладилник. Така вграденият метален ролер ще превърне нанасянето в истинско удоволствие!


Kräuterhof Sport Shower Gel Cooling and Refreshing
Освежаващ спортен душ гел (охлаждащ, витализиращ)

Освежаващият спортен душ гел идеално почиства тялото и отмива умората, за да останат само приятното усещане и удовлетворение от добрата тренировка. Creatine-Caffeine complex ободрява, а комбинацията от алантоин, пантенол и ниацин (вит. В3) хидратира и подхранва кожата. Тялото е изпълнено с нова енергия и готово за предизвикателствата на предстоящия ден!

За Бионат
Методи на плащане